Драгомир Петров е носител на европейската титла на SENSHI в категория

...
Драгомир Петров е носител на европейската титла на SENSHI в категория
Коментари Харесай

Драгомир Петров пред ТОПСПОРТ: Целта ми е да покоря световния връх, SENSHI е една от топ организациите в света!

Драгомир Петров е носител на европейската купа на SENSHI в категория до 70 кг., която завоюва на SENSHI 17 на 8 юли. Той е също по този начин и четирикратен народен първенец по кикбокс, притежател на Европейска купа по муай тай на " EMC " през 2019 година, победител във веригата " Wizard ". На 25 ноември Драго ще се изправи против Леван Гурули на следващото издание SENSHI 19.

Преди присъединяване си, Петров даде обстойно изявление за ТОПСПОРТ . Ето какво показа боецът:

Драго, следва поредна ти изява в огромния военен театър SENSHI 19. Как протича подготовката ти?

-Не съм спирал да се приготвям, това ми е шести мач за тази година. Подготовката протича добре. Днес върша финален спаринг, другата седмица оправям килограмите и се надявам да изляза победител.
 Снимка 625542
Източник:

Проучил ли си обширно силните и слаби страни на противника?

-Да, в предходния мач излязох без тактичност, в този момент обаче имаме, работим изцяло върху противоположния му гард, върху мощните му страни. Смятам да наложа мой жанр на игра, да подвигна темпото още през цялото време, с цел да се поздравя с триумфа.

Споделяш ли мнението, че SENSHI евентуално е най-престижното събитие, на което всеки български играч може да покаже качествата си?

-Естествено! SENSHI е огромен трамплин за най-големите вериги. Аз отново ще се повторя, че взех присъединяване преди към един месец. SENSHI беше подобен трамплин, че там не се усети съвсем голямото напрежение. Според мен SENSHI е една от топ организациите в света, особено за Кикбокс.
 Снимка 580478
Източник:

 Правиш ли нещо особено в часовете преди всеки значим дуел?

-Имам си мои неща, които не си ги издавам. Седмица преди срещите отивам на едно място, тъй като съм набожен.

Какви са ти задачите сложил в дълготраен проект?

-Целта ми е да покоря международния връх! Тази година е от най-успешните за мен, уповавам се тази година да стана европейски първенец, а следващата година международен.
 Снимка 493192
Източник:

На кого дължиш най-вече в спортната си кариера до момента и има ли някой, на който посвещаваш триумфите си?

-Най-много на моите треньори - Николай Нешев, Павел Живков, Красимир Костов, Тончо Тончев и на моята брачна половинка и моето семейство, които не стопират да ме поддържат.

 Ще участват ли твои близки измежду многочислената аудитория на SENSHI?

-Да, дръзвам да настоявам, че съм от обичаните спортисти. Вече имам много почитатели, различим съм. Много хора ще дойдат да ме гледат.

И за край, какво е твоето обръщение към почитателите?

-Нека да дойдат, това събитие ще е като за похлупак тази година. Аз ще се раздам на 100 %, тъй като това е последният ми мач, както и да се насладят на това необикновено събитие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР